Stillingsannonser

Her vil Norsk Arkivråd legge ut relevante stillinger.
Ønsker du at vi skal publisere din stillingsannonse - send logo i jpg-format, og annonseteksten i word-format, til postmottak@arkivrad.no. Det er gratis å annonsere.

Abonner på RSS

Er du strukturert, god på samhandling og har erfaring med fremtidsrettet arkiv? Da kan du være vår nye arkivansvarlig! Arkivansvarlig i Norconsult AS skal ha ansvar for våre arkiver fra oppdragsvirksomheten, brukerstøtte og arkivfaglig rådgivning. Du vil være med på å utvikle en ny, spennende stilling i en stor og kompleks virksomhet.
Vi søker IKT-arkivar til Dokumentsenteret Vi søker en arkivar med god IT-kompetanse som kan bistå oss i det daglige arbeidet ved Dokumentsenteret, bidra til å videreutvikle vår elektroniske arkivløsning, samt etablere grensesnitt mot andre systemer. Meteorologisk institutt bruker Elements sak- og arkivsystem. Vi trenger deg som er dyktig i arkivfaget, har erfaring og god teknisk forståelse. Vi ønsker deg som kan være med og ta ansvar for å videreutvikle vår løsning for elektronisk dokumentforvaltning. Hos oss får du en viktig rolle i hvordan organisasjonen skal huske og samhandle i framtiden.