Vi ønsker god sommer og gleder oss til høsten

Å være tillitsvalgte og ansatt i Norsk Arkivråd betyr som regel en vår der vi treffer andre med interesse for faget på seminar, kurs og medlemsmøter. Vi pleier å gå inn i sommeren med nye tillitsvalgte og med fullpakket kurs- og møtekalender. Vi hadde også gledet oss til å finne den beste løsningen for hva organisasjonen skal hete i sine neste 60 år sammen med alle medlemmene våre. Sånn ble det jo ikke.

I stedet har vi jobbet for å sikre organisasjonens økonomi ved å redusere aktiviteter og kostnader. Vi har også jobbet med å få på plass en plan for kurs og møteplasser som kan skje enten fysisk, i tråd med smittevern, eller digitalt denne høsten. Vi planlegger også å holde generalforsamling digitalt med valg av tillitsvalgte som en av de viktigste postene i løpet av høsten. Nærmere informasjon om både kurs og møter kommer fortløpende når detaljene er på plass.

Navnevalg er en viktig og stor sak som vi vil ha godt forankret blant tillitsvalgte og medlemmer derfor har landsstyret besluttet å utsette denne debatten til vi igjen kan samle folk mer likt slik det var vanlig for bare 4 måneder siden. Resten av 2020 skal vi bruke på å planlegge aktiviteter som skal være en del av markeringen av vårt 60-årsjubileum i 2021. Har du forslag som du mener arrangementskomiteen bør høre om ikke nøl med å sende oss en epost.

Men akkurat nå ønsker vi å takke dere for at dere er medlemmer i Norsk Arkivråd og på den måten støtter arbeidet vårt. Vi vil også takke alle tillitsvalgte for innsatsen.

På grunn av ferieavvikling er telefonen ubetjent i perioden fra 6. juli til 3. august.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer og sier på gjensyn til i hovedsak digitale møter til høsten. Til da, fortsett å vaske hender og holde avstand.
 

Beste hilsen landsstyret og Susannah