Kommende møter i alle regionene:

Medlemsmøte i TRONDHEIM - Heistale workshop

Dato: 
Onsdag 15. april

kl - 12.30 - 15:30 (Kaffe/te og enkel servering underveis

TEMA: Workshop i «heistaler» for arkivansatte

Etter de oppdaterte rådene fra Folkehelseinstituttet 10. mars er dette møtet avlyst på grunn av risikoen for coronasmitte.
Vi beklager dette, og kommer tilbake med ny dato senere.

Heistale: en kort og spisset presentasjon som har som mål å påvirke og overbevise,
få støtte eller skape forståelse

Å kommunisere klart hva vi jobber med, hvilke tjenester vi tilbyr, og hvilken verdi tjenestene har, er viktig for arkivarer og dokumentforvaltere. Hvordan kan vi snakke enkelt og trekke frem det som er viktig for den som lytter?

Se video (fra region Vest) om hvorfor du bør melde deg på

Bli med på workshop i heistaler for arkivansatte og får tips til hvordan du kan øve på korte samtaler i-forbi-farten. Slik kan du bidra til å påvirke, overbevise, får støtte og skape forståelse for ditt arbeid!

Møtet er både for deg som er arkivmedarbeider og deg som er arkivleder. Vi øver oss på korte samtaler om arbeidet vårt med arkivoppgaver. Møtet er også åpent for ikke-medlemmer.

Foredragsholder: Rune Sagør
Rune er gründer og daglig leder i MIND: og har lang erfaring med praktisk anvendelse av positiv psykologi i kurs, foredrag og veiledning. Han er en utpreget lagspiller med godt helhetsblikk og strategisk innsikt. Han er kreativ, skapende og holdes for å være en svært dyktig pedagog i møtet med mennesker for å inspirere til læring og utvikling.
Rune har utdanning innen markedsføring, økonomi og ledelse/administrasjon og skal lede oss igjennom workshop «Heistaler».

Sted: Arkivsenteret Dora, Maskinistgata 2 - møterom 4. etg.
Dato: Onsdag 15. april
Tid: 12.30 - 15.30
 

Løpende påmelding

 

Ved spørsmål kontakt Norsk Arkivråds sekretariat.